truffleat logo sfondo nero

Pengeluaran makanan OEM

Business OP 01

Jenama anda di label peribadi

Syarikat kami dengan lebih sepuluh tahun pengalaman

Kami membenarkan pelabur yang melabur dalam Makanan & Sektor minuman, untuk mewujudkan syarikat sedia ada yang beroperasi dalam sektor berbeza, serta beberapa syarikat dalam bahagian Mewah yang telah memutuskan untuk mencipta restoran dengan Jenama mereka sendiri, atau kepada syarikat yang sudah pun berada dalam Food & Sektor minuman, kenapa tidak juga sudah beroperasi dalam segmen Truffle tetapi belum diketahui, memberi keterlihatan ke seluruh dunia dengan konsep yang inovatif, dan akhir sekali, pelabur mudah yang tidak percaya kepada sektor hartanah atau kewangan, katanya. memilih yang keusahawanan dengan memulakan jenama baharunya dalam industri Truffle. Di sini kami menilai semua kemungkinan dan lokasi serta segala yang diperlukan termasuk pelancaran komersial.

Menggabungkan Keselamatan Makanan, Prestasi Operasi & Reka Bentuk Mampan produk F&B Anda

Perkhidmatan bahan mentah dan bahan. Perkhidmatan pembangunan formulasi dan formula. Makanan & Perkhidmatan Minuman. Reka bentuk pembungkusan dan perkhidmatan pengeluaran.

Peluang Perkongsian OEM

Bahagian pembuatan OEM TrufflEAT® berdedikasi untuk membantu rakan kongsi membangun dan melancarkan produk ke pasaran dengan cepat dan cekap. Dengan menyediakan sumber unik yang termasuk R&D, reka bentuk peranti proprietari dan keupayaan pembuatan yang lengkap, Truffleat boleh membawa produk daripada mimpi kepada realiti.

Muat turun katalog kami

Anda boleh melihat katalog kami dan senarai harga pengguna kami (untuk BORONG terdapat harga tersuai) dengan memuat turun PDF dalam peleraian rendah atau peleraian tinggi, di pautan berikut:

Jika anda berminat dengan mana-mana produk TrufflEat® dan anda ingin membincangkan kemungkinan usaha niaga, hubungi kami.