truffleat logo sfondo nero

Truffleat & Ugolini
Pembentangan

Business OP 01

PERSEMBAHAN KAMI

Helo, saya Roberto Ugolini, pengasas syarikat Truffleat Srl yang telah beroperasi selama lebih 10 tahun dalam pengkomersilan truffle segar dan berkualiti tinggi eksklusif Produk Itali, dengan dan tanpa truffle.

Pasaran truffle sedang berkembang pesat, dengan aliran pertumbuhan sekurang-kurangnya 12% setahun. Syarikat kami berurusan dengan pembekalan produk gastronomi untuk saluran Horeca dan Runcit: perasa, garam, sos, makanan ringan, minyak zaitun dara tambahan, pasta, dengan dan tanpa truffle.

Di Itali, diketahui bahawa setiap wilayah mempunyai khazanah tersendiri untuk masakannya. Setiap bahan penting, bukan hanya rahsia chef dan neneknya! Saya pergi sendiri mencari khazanah ini, satu demi satu, dengan bertemu secara peribadi setiap pengeluar, merasai setiap produk untuk menyaksikan kebaikannya, dan kemudian mencipta dua baris eksklusif yang akan saya persembahkan kepada anda.

Kami menawarkan dua baris kecemerlangan Itali, yang pertama didedikasikan untuk Pencinta Truffle “LINEA TRUFFLEAT” dan yang kedua untuk mereka yang meminati Masakan Itali yang luar biasa “LINEA UGOLINI“.

Barisan TRUFFLEAT – Titik Pertemuan Pencinta Truffle: Truffle eksklusif produk, kualiti 100% dan Truffle segar yang memabukkan dijual mengikut kilo. Syarikat kami menghantar truffle segar melalui kurier DHL, dibungkus dengan teliti mengikut rantaian kesegaran. Dilabel dengan jaminan kualiti dan asal.

Barisan UGOLINI – Gourmet Itali Tradisional Eksklusif: Julat yang luas daripada 100% produk Itali, dipilih dengan teliti berdasarkan kualiti dan keanehannya yang unik, disediakan mengikut tradisi serantau.

Anda boleh melihat katalog kami dan senarai harga pengguna kami (untuk BORONG terdapat harga tersuai) dengan memuat turun PDF dalam peleraian rendah atau peleraian tinggi, di pautan berikut:

Katalog Resolusi Rendah Truffleat

Katalog Resolusi Tinggi Truffleat

Katalog Resolusi Rendah Francais Truffleat

Katalog Resolusi Tinggi Francais Truffleat

Katalog Resolusi Rendah Ugolini

Katalog Resolusi Tinggi Ugolini

Senarai Harga Truffleat

Senarai Harga Ugolini Gourmet

Salam sejahtera dan kami berharap dapat bertemu lagi,

Roberto Ugolini
Pemilik & Pengarah Jualan Global

E-mel: global@truffleat.com
WhatsApp: +393476398457
Telefon: +390651845150