truffleat logo sfondo nero

Truffle segar Itali
dihantar ke seluruh dunia

Business OP 01

Truffle segar Itali dihantar ke seluruh dunia dalam mana-mana musim sepanjang tahun

Seperti yang kita tahu, Itali ialah negara tempat truffle dilahirkan dan keluar, walaupun untuk beberapa jenis dan masa dalam setahun ia juga dikumpulkan dari bahagian lain di dunia. Di sini, dalam segmen ini yang penting untuk memberi perhatian kepada acara semasa ialah perniagaan yang dikaitkan dengan e-dagang dari mana anda boleh menguruskan pasaran tempatan dengan kedai dan jualan dalam talian dan kemungkinan penghantaran melalui udara dengan kurier terkemuka di dunia. Kedua-dua truffle putih dan hitam dalam setiap musim.

Pasaran eksport truffle segar mempunyai perolehan sebanyak 6 bilion USD dan 15 bilion lagi untuk produk truffle.
Nilai-nilai ini ditakdirkan untuk berkembang memandangkan kemungkinan penanaman truffle yang membolehkan penanaman pokok yang akan menghasilkan kedua-dua truffle hitam berharga dan musim panas.
Dalam segmen ini kemungkinan francais akan tersedia untuk jualan semula dengan kedai dan dalam talian.

Sama ada anda ingin mempelbagaikan hidangan harian anda di rumah atau menu restoran anda, dapatkan truffle Itali segar terbaik dan produk terbitan daripada TrufflEat. Kami menghantar ke seluruh dunia menggunakan perkhidmatan DHL dan pesanan penghantaran dalam masa 2 hari. Untuk memastikan kualiti tertinggi semasa ketibaan, kami menggunakan bekas kawalan suhu untuk truffle segar dan beku.

Truffle adalah salah satu hadiah alam semula jadi yang paling berharga, dan boleh didapati dengan cepat semasa musimnya. Diambil dari akar pokok secara rahsia di dalam hutan, truffle adalah tanah dan memabukkan. Haruman tersendiri mereka telah memberi inspirasi kepada kecemerlangan masakan selama berabad-abad.