truffleat logo sfondo nero

Buka kedai Truffleat dan francais kedai aperitif

Business OP 01

TrufflEAT® Konsep pemaparan
untuk kedai dan kedai aperitif

Konsep TrufflEAT® Rendering untuk Kedai dan Kedai Aperitif ialah tempat untuk mereka yang ingin meluangkan masa untuk merasai produk kami dan berehat dalam suasana yang hangat lagi mewah.

Chef profesional terpilih kami akan membimbing anda melalui perjalanan Truffle dengan penciptaan menu rasa yang tepat yang menarik perhatian. Bersama-sama dengan minuman kami yang terdiri daripada wain hingga champagne, koktel dan bir istimewa menjadikan konsep unik ini sebagai kedai yang luar biasa dan menjamu selera dalam pengalaman di seluruh dunia.

TrufflEAT® ialah sebuah syarikat yang selain menjalankan pelbagai projek katering, menyediakan ekspresi dari Itali ke seluruh dunia kedua-dua syarikat seperti yang terbaik ditunjukkan di tapak dan dalam e-dagang truffleat, dan produk yang dibuat di bawah jenamanya sendiri atau label peribadi.

Kami adalah titik pertemuan mereka yang pencinta Truffle. Pelbagai pilihan produk Truffle berkualiti tinggi kami dihasilkan khas untuk kami di Itali. Rakan kongsi kami adalah antara syarikat terkemuka di dunia. Kami mengeksport produk kami ke seluruh dunia, disusun dengan berhati-hati dan segera.

Kedai-kedai mempunyai reka bentuk dalaman yang moden dan hangat yang mewakili kami sebagai gaya runcit yang unik yang membolehkan kami menonjol daripada yang berkokok.