truffleat logo sfondo nero

Buka francais restoran hotel

Business OP 01

TrufflEAT® Detik unik di restoran bar truffle hotel 5 bintang di atas bumbung!

etichetta hotel restaurant franchise truffleat

Reka bentuk restoran hotel hari ini adalah ruang yang fleksibel dan bergaya di mana orang ramai boleh bertemu sambil makan. Semua orang suka bersosial dan makan di luar. Berikan orang pengalaman yang tidak akan mereka lupakan dan mereka akan kembali untuk mendapatkan lebih banyak lagi.

Bar TrufflEAT® & Konsep restoran adalah mengenai bertemu orang ramai sambil menikmati makan malam lazat yang disediakan dengan bahan-bahan unik seperti truffle Itali segar, di tempat yang sangat selesa. Ia adalah resipi terbaik untuk perniagaan yang baik.

Temui orang baik, rasa makanan yang unik dalam suasana yang selesa!

Konsep perniagaan atau francais

Semakin banyak kita mendengar tentang perniagaan konsep atau francais, yang tidak lebih daripada mengahwini model yang kelihatan telah diuji dalam dunia perniagaan. Pemulihan ekonomi yang akan kita lihat di seluruh dunia, akan diwakili oleh apa yang perlu dilakukan, bagaimana untuk dilakukan dan peluang yang lebih baik yang wujud, lebih-lebih lagi adalah perlu untuk tidak mengambil risiko besar memikirkan melakukan satu perkara atau yang lain hanya untuk kemudian mendapati bahawa selepas 2 tahun pilihan itu bukanlah yang terbaik.

Kami tepat bahawa selepas lebih daripada 10 tahun pengalaman dalam sektor dan dalam segmen pasaran dengan keuntungan besar yang diwakili oleh truffle, yang telah mengatasi prestij dan kemewahan yang sebelum ini diwakili oleh kaviar, manakala truffle mewakili kemewahan tetapi pada kos yang lebih tinggi .

Dengan lebih 10 konsep berbeza di tempat dan pelaburan yang berbeza, kami membenarkan anda mencapai projek anda dalam masa yang sesingkat mungkin masa dan untuk meminimumkan kemungkinan.

Kepakaran Restoran Kami

41095688 2089236001116030 3064950694638256128 o

TrufflEAT® Konsep Rendering
Resort dan Hotel

Keindahan resort akan dilengkapkan dengan TrufflEAT® Bar dan Francais Restoran yang akan membawa anda ke perjalanan yang tidak dapat dilupakan.

Kami akan menyediakan sokongan 360° untuk syarikat-syarikat yang ingin mencipta dan mempunyai konsep yang luar biasa dalam premis.