truffleat logo sfondo nero

Buka francais bar & restoran

Business OP 01

TrufflEAT® Francais Restoran Gourmet, pengalaman unik dengan truffle Itali segar

etichetta gourmet restaurant truffleat

TrufflEAT® Gourmet Restaurant ialah konsep unik menawarkan kelazatan truffle Itali yang berprestij digabungkan dengan masakan Itali terkenal cef Itali dan antarabangsa yang terkenal di bar dan restoran mewah.

Misi TrufflEat® adalah untuk membawa masakan Itali digabungkan dengan truffle Itali segar ke dunia, untuk menyebarkan sensasi merasai makanan istimewa, dalam persekitaran yang menyelubungi dan menyenangkan. Kejayaan sensasi yang menyenangkan untuk koktel, makan malam perniagaan dan keseronokan.

Tempat hangat, makanan Itali, orang baik. Hanya perniagaan yang bagus!

TrufflEAT® Konsep pemaparan
untuk bar & restoran

Selalunya orang berusaha untuk mempunyai restoran yang berbeza daripada yang lain, kami memberi anda peluang untuk berbuat demikian!

Keseronokan mempunyai restoran adalah untuk mempunyai tempat yang menonjol daripada formula biasa menjalankan perniagaan restoran, kami cipta untuk anda dari A-Z dalam semua aspek membina konsep.

Bersama pasukan kami, kami akan memastikan kejayaan anda dengan membimbing anda sepanjang fasa permulaan sehingga anda bersedia untuk mengambil alih restoran baharu anda.